Sinds 2012 ben ik werkzaam als arts. Eerst als basisarts, later als huisarts en nu ook als arts-coach-counselor. Ik richt me op individuele begeleiding, groepstraining en scholing.

Deze overstap heb ik de afgelopen 2 jaar gemaakt vanuit een wens om te werken vanuit een integrale visie, met groepen te kunnen werken en voldoende tijd te hebben per client.

Deze overstap ging niet vanzelf. Maar juist die lastige periode heeft gezorgd voor verzachting, compassie en meer begrip voor mezelf en mijn mede-mens.

In de sessies en mijn lessen ben ik praktisch, verdiepend maar ook medische inhoudelijk. Daarbij maak ik gebruik van reguliere technieken (oplossingsgericht, CGT, voice dialogue, leefstijl) en mind-body technieken (mindfulness, meditatie, imaginatie, energetisch).

Ik verwijs door waar nodig naar zowel regulier als complementair. Daarvoor maak ik gebruik van het wetenschappelijk bewijs wat er is.

Werk

Naast mijn eigen praktijk Compazzi, werk ik op de geneeskunde en huisartsenopleiding (VUMC) als huisarts-docent en onderwijsontwikkelaar (SOLK en professionaliteit).

Sinds 2018 geef ik diverse scholingen op het gebied van communicatie, zelfzorg, medische basiskennis, onbegrepen klachten, mind-body geneeskunde en leefstijl.

Opleidingen

Professional Mind-body medicine training at The Center for Mind-Body Medicine Esalen CA. October 2019

Integratieve Counselor aan de Nederlandse Academie (2017-2019) en beroepscoach Practitioner (NOBCO) & CounselorCoach (2017-2018). Hiervoor heb ik Huisartsgeneeskunde gestudeerd aan het VUmc (2013-2016) en Geneeskunde  aan de Universiteit Utrecht (2005-2012)

Diverse scholingen met betrekking tot mind-body geneeskunde, Integrative Medicine, leefstijl en het geven van onderwijs. 

Ervaring

Als huisarts heb ik waargenomen in diverse huisartsenpraktijken rondom Amsterdam. 

Als AIOS (huisarts in opleiding) heb ik gewerkt in diverse huisartsenpraktijken, de SEHkindergeneeskunde en ouderengeneeskunde.

Daarvoor heb ik als ANIOS (basisarts) in de GGZgewerkt in de crisisdienst en op een afdeling voor chronische zorg en verslaving