WIE BEN IK

Eindeloos nieuwsgierig naar alles wat gezondheid inhoudt, in al zijn facetten.

Hoe kan ik als mens verbinding maken met de persoon tegenover mij? Waar zit iemands kracht en hoe spreek ik deze aan? Hoe kan ik iemand inspireren en motiveren om zijn of haar gezondheid en leefstijl in eigen hand te nemen? Hoe kunnen we zo natuurlijke mogelijk gezond blijven? In het bijzonder als vrouw.

Met aandacht en een open hart ben ik aanwezig en luister ik naar de persoon tegenover mij.

Ik blijf bevragen en onderzoeken, en neem graag kennis van de nieuwste inzichten en praktische toepassing hiervan. Tegelijkertijd volg ik mijn intuïtie en vertrouw ik hierop.

Ons lichaam bezit een bijzonder vermogen om zichzelf te herstellen en daarom geloof ik in een geneeskunde die dit vermogen aanspreekt en volop gebruik maakt van leefstijlinterventies. Waarbij op het juiste moment, wanneer nodig en zinvol, medicijnen en andere behandelmethoden worden ingezet.

Mijn oosterse en zuid-amerikaanse roots hebben mij geleerd dat er verschillende manieren bestaan om gezondheid te bekijken, met elk hun eigen kracht. Dit fascineert mij en daagt mij als (huis) arts uit om bij iedere persoon op zoek te gaan naar wat werkt en aansluit bij deze unieke persoon.

De afgelopen jaren heb ik met bevlogenheid als huisarts gewerkt in Amsterdam en Haarlem.

Met enthousiasme sla ik binnenkort een nieuwe weg in, mijn droom achterna. Per 1 augustus 2020 start ik mijn eigen gezondheidspraktijk voor vrouwen. Hier komen mijn visie, ervaring en kennis op de volgende vlakken samen; vrouwengezondheid, leefstijlgeneeskunde, en natuurlijke behandelmethoden.

Website: www.newwomenshealth.nl 


OPLEIDINGEN

Na mijn propedeuse psychologie en studie geneeskunde aan de Universiteit Maastricht, ben ik naar Amsterdam verhuisd. Als basisarts werkte ik op de spoedeisende hulp en binnen de GGZ, om daarna de huisartsenopleiding te volgen aan de VUmc. Ik verdiepte mij in voeding, leefstijl en integrative medicine door middel van diverse nascholingen en cursussen.

Mijn grootste passie is vrouwengezondheid | women’s health. Ik volgde hiervoor een specialistische opleiding vanuit de VS; The Women’s Integrative & Functional Medicine Professional Training Program.


GEVOLGDE SCHOLING

Cursus mindfulness, nascholing Italië (otro-elements) in het kader van leefstijlgeneeskunde en integrative medicine, Arts en voedingscongressen, Yin Yoga opleiding, Vinyasa Yoga opleiding.


PRIVE

Ik woon in Amsterdam . Samen met Annemarie Semeijn ben ik gestart met de Leefstijlhuisarts. Ik ben mede-innovator bij de Amsterdam School for Integrative Medicine and Health.